Siirry suoraan sisältöön

Boogie

Cabaroo Boogie Shoes On

Bordercollie uros
S. 07.09.2020
Om: Katja Tamminen
Kasvattaja: K. Tamminen
Koko:
Kivekset: normaalit

Boogie on tätä kirjoittaessa 5kk vanha pentu, jo yhtä iso tai hieman isompikin kuin emänsä 😀 Koikkaloikka pitkäjalka kakara, joka nukkuu usein selällään, tekee hallittuja kuperkeikkoja, opettelee elämää ja joitain temppuja harrastuksia ajatellen. Se on ihana kainaloeläin, joka mielellään makoilee sohvalla emännän seurana! Aika ajoin toki rasittavakin syödessään ja purressaan kaiken mahdollisen mitä eteen tulee..! Sukkia ja puruluita on pureskeltu isot kasat.. Varpaatkin oli hetkellisesti kimaltavan violetit kun pöydältä lähti värisuihke..!

♥ Rakas kakara ♥

Lonkat:
Kyynärät:
Polvet:
Selkä:
Olat:
Silmät: terveet pentuna
Kivekset: normaalit
KoiraNet

Geenitestit vanhempien tulosten perusteella
CEA DNA clear/terve
Intestinal Cobalamin Malabsorption or Imerslund-Gräsbeck Syndrome, (IGS); CLEAR (terve)
Multi-Drug Resistance 1 (MDR1); CLEAR/CLEAR (terve)
Neuronal Ceroid Lipofuscinosis 5 (NCL5); CLEAR (terve)
MyDogDNA testit :

Hampaat ovat vaihtuneet oikein ilman ongelmia.

Boogiesta toivon mukaan tulee HTM koira ja harrastamme kaikkea kivaa muutenkin. Etenemme rauhassa koiran ehdoilla.

Boogien isä on italialainen liilavalkoinen uros Chacky, johon ihastuin jo 2015 kun siihen osuin FBn ihmeellisessä maailmassa. Nähdessäni sen kuvan, jätti sydämeni kyllä yhden tai kaksi lyöntiä välistä, wau!! Kysyin omistajalta lisää koirasta ja luonnekuvauskin oli täydellinen! Sukutaulusta kaukaa löytyi tuttujakin koiria ja sukutaulu oli brittiläisiä näyttely/harrastuskoiria ja työkoiriakin löytyi. Chacky itse on Italian muotovalio ja se on läpäissyt FCIn paimennuksen perusradan (HWT).

Boogien emä on Step, joka on erittäin kiva koira treenata, järkevä agilityssä, hyvä tempuissa. Se myös ottaa aivan ilmiömäisiä koppeja mm nameista. Stepin suvussa on menestyneitä agility- ja tokokoiria.

Boogiella on Stepin kautta kaukana sukutaulussaan linjoja omiin vanhoihin koiriini ♥ Roon isään: GB ObCh Dalemain Red Rascal, linjoja vanhoihin Sadghyl koiriin, Asoka Apache of Firelynx, oman Cloudini isoisä.. GB ShCh Mizanne The Witch, Tristanin isoäiti… Cluff of Mobella, Tristanin isoisä.. Näitä samoja löytyy itseasiassa myös Chackyn takaa, Whenway Rhys Of Mizanne, Clan-Abby Blue Aberdoone, Roon isän sisko Red Rowanna of Karrider. Löytyy sieltä myös Ben 129820, joka oli Sparkin emänisänisä 😀 (Chackyllä 7. polvessa).

Chackyn sivu
Stepin sivu