Pennut ovat syntyneet 7.11.2018

**Kaikilla pennuilla on koti!**

Meillä on shetlanninlammaskoiran pentuja! Äitikoira aloitti synnytyksen hieman varkain ja maailmaan putkahti peräti 6 pentua, 5 narttua (3 tri, 2 so) ja yksi trikki uros. Pentujen kuvagalleria sivun alaosassa, sekä instagram-tilin kuvat omassa ruudussaan.
Pentujen luovutus loppiaisen tienoilla.  Pennut tullaan rekisteröimään (SKL), siruttamaan, silmäpeilaamaan, pentutestaamaan ja ell-tarkastamaan ennen luovutusta. Molemmat vanhemmat ovat MDR1-geenin suhteen terveitä, joten pennutkin tulevat olemaan lääkeaineyliherkkyyden osalta terveitä. Dante on CEA DNA normaali eli pennut tulevat olemaan CEAn osalta terveitä, kantajia saattavat olla.

Toivon, että pennut saavat iloisen pomppuhiiren luonteen emältään ja isältään siihen hieman kovuutta - aina ei tarvitse olla niin kiltti 😉 Kisakehässä on hyvä kun on pikkasen röyhkeyttä mukana. Toivon pennuista yhteistyöhaluisia innokkaita shelttejä eri harrastuksiin. Perusterveitä, avoimia, hyväluonteisia ja reippaita koiria.

Pennut myydään harrastuksista ja koiran kouluttamisesta kiinnostuneille ihmisille, jotka tutkituttavat koiransa terveyden virallisesti aikuisiällä. Pentuja tullaan sosialistamaan jo kasvattajan luona hyvin ja ostaja sitoutuu jatkamaan sosialistamista, johon annetaan kattavat ohjeet. Hyvä sosialistaminen edesauttaa valtavasti pennun kehitystä yhteiskuntakelpoiseksi ja harrastuksiin sopivaksi koiraksi.

Jos olet kiinnostunut pennusta, ota yhteyttä meilitse ja kerro hieman itsestäsi ja perheestäsi, koiran pidosta, mitä olet ajatellut pennun kanssa tehdä ja mitä pennulta toivoisit, sekä mahdolliset kysymykset; cabaroo.katja AT gmail.com

Isä:

Info

 

Fi MVA Leigh-Hi's Of My Fulfilled Dream
"Dante"

Koko: 37,5 cm
HD: A/A
ED: 0/0
Silmät: clear
Selkä: -
Polvet: 0/0

DNA testit:
MDR1 +/+ (terve)
CEA DNA normaali

3 x SERT
1 x vara-SERT
8 x SA

Kuvaus

 

Dante on jenkkilinjainen vahvaluustoinen uros. Luonteeltaan vahva, muttei kuitenkaan kovapäinen ihmisten kanssa, tykkää seurasta ja rapsutuksista. Ei vahdi asioita tai ihmisiä eikä myöskään hauku juurikaan. Dante on jättänyt ihanaa, säpäkkää luonnetta pennuilleen.
Dante on perusterve, sillä ei ole allergioita eikä ongelmia mahan/ruuansulatuksen kanssa. Sillä on hyvälaatuinen karkea turkki.

Linkki Danten omistajan sivulle.

Emä:

Info

 

RTK3
Angerikas Giulietta Gothic Girl
"Guinness"

Koko: 36,7 cm/ 7kg
HD: A/A
ED: 0/0
Silmät: terveet
Selkä: LTV1 VA0
Polvet: 0/0
Sydän: ei sivuääniä

DNA testit:
MDR1 +/+ (terve)
Todennäköisesti CEA kantaja

Toko: VOI
Rally-Toko: MES
HTM: VOI
FS: AVO
Nly: 2 x EH

Kuvaus

 

Guinness on puoliksi jenkki puoliksi brittilinjainen. Se on luonteeltaan pehmeä ihmistä kohtaan mutta myös todella reipas eikä pelkää mitään asioita. Se asuu kerrostalossa eikä vahdi mitään eikä hauku äänille. Se tykkää kesällä maata parvekkeella ja katsella pihan tapahtumia. Guinness on erittäin kiltti koira, joka tykkää eniten koulutussessioista, ei niinkään sylissä olemisesta.
Guinness on perusterve, sillä ei ole allergioita eikä ongelmia mahan/ruuansulatuksen kanssa. Sillä on hieman pehmeä turkki, tosin ei se pahemmin kanna metsästä aluskasvillisuutta kotiin. Kuumaa keliä Guinness kestää oikein hyvin (pikku auringonpalvoja!) eikä sitä haittaa sadekaan ja lumihan on ihan sitä varten, että siihen voi sukellella. Se matkustaa erinomaisesti eri kuljetusvälineissä.

Katso Guinnessin oma sivu, siellä on linkit videoihin ja lisää kuvia.

 

Linkki pentujen omalle sivulle!!

Sukutaulu